WeMatch news juli 2022

We vallen vandaag op je digitale deurmat met een zomerse WeMatch news-editie. Laten we meteen van start gaan!

Wat anderen over ons zeggen...

5e7d67b7f17349ee.png

We hebben de afgelopen tijd weer een aantal mooie matches mogen maken. Waaronder deze twee.

Voor mijn gevoel een echte Match.
Marije Spierings: 'Na jarenlang in dezelfde branche te hebben gewerkt vond ik het tijd worden voor een nieuwe stap in mijn leven. Aangezien ik graag in een andere branche wilde gaan werken en ik niet zo goed wist wat ik nu precies wilde had ik voor mijzelf besloten om het te gaan proberen via WeMatch. Na een prettig kennismakingsgesprek waarbij ik gelijk het gevoel had dat Nikki mij heel goed aanvoelde, ging het balletje rollen. Er kwam een ontzettend leuke vacature voorbij die perfect aansloot op mijn wensen! En na het eerste gesprek was het gelijk duidelijk, deze baan past bij mij! En de volgende dag gelijk het verlossende bericht, aangenomen! Voor mijn gevoel een echte Match.'

In no time een goede match die óók nog eens aansluit op mijn persoonlijkheid.
Femke Minnaert: ‘In no time een goede Match! Alexandra benaderde mij omdat zij een leuke functie had die volgens haar aansloot op mijn cv.

Niets was minder waar! Na een ontspannen en ongedwongen kennismakingsgesprek heeft Alexandra mij bij de werkgever voorgesteld. Anderhalve week later mag ik een aanbod accepteren voor een baan die niet alleen aansluit op mijn cv, maar ook op bij een werkgever die aansluit op mijn persoonlijkheid.

Alexandra, super bedankt! Ik kan de bemiddeling van WeMatch aan iedereen aanbevelen!’

 

We stellen Valentina graag aan je voor…

YswECXqphF_URQ61.png

We willen Valentina haar komst natuurlijk niet zonder daar aandacht aan te besteden voorbij laten gaan. Daarom hebben wij haar gevraagd of zij zichzelf wilt voorstellen in deze WeMatch news-editie.

‘Nikki en ik kennen elkaar sinds de middelbare school en sindsdien zijn we beste vriendinnen. Nikki was al werkzaam bij WeMatch als recruiter en vertelde mij over de beschikbare vacature. Een 1-op-1 match met mijn studie die ik ga doen, Creative Business. Een geweldige kans voor mij om mezelf dan ook verder te ontwikkelen naast mijn opleiding.

Ik ben leergierig, creatief en meedenkend. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren om zo mijn kennis en ervaringen uit te breiden. Met de ervaren mensen die werken bij WeMatch kan ik erg veel leren en ervaring op doen. Daarnaast kan ik mijn creativiteit toepassen op de verschillende social media platformen en natuurlijk verder in het bedrijf.

Verder ben ik naast mijn werk met vriendinnen of met mijn vriend. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen, lekker te eten en films te kijken.’

 

Tijd om op te laden...

YswFV0xriVu3JQTm.png

Tot slot wensen wij jullie allemaal een waanzinnige zomer. Geniet van je vrije momenten. Laad op. Doe nieuwe inspiratie op. #FijneVakantie

Maak jobalert aan
Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

WeMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.