WeMatch the news januari 2021

De allereerste WeMatch the news-editie van 2021 is een feit. Tijd om het grote nieuws met jullie te delen & wat mooie referenties. Ready?

blog_image:article_wematc_1611658950600ff6c6756b4.png:end_blog_image

Nieuwe looks
Stilstaan is achteruitgaan als je het ons vraagt. En in de huidige wereld kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken, toch?! In plaats van stilzitten, zijn wij de afgelopen maanden volop in actie gekomen. Het was de hoogste tijd om WeMatch in een nieuw jasje te steken. Met als toppunt een compleet nieuwe website.
Juist in onze wereld is het belangrijk mee te gaan in de online ontwikkelingen. Ook onze website is nu he-le-maal up to date. Heb jij onze website al gezien? Zo niet, bekijk ‘m dan via wematch.nu. We zijn heel erg benieuwd wat je er van vindt.

Wat anderen over ons zeggen
Niet alleen hebben we hard gewerkt aan de nieuwe looks, ook liep ons werk ‘gewoon’ door. Als dank ontvingen we van twee bemiddelde kandidaten de volgende woorden:

‘Ik ben goed geholpen bij WeMatch. Vanaf het eerste telefoontje tot het officieel tekenen van mijn contract.’
Tamara: ‘Bij WeMatch heb ik een hele goede ervaring. Ik ben erg goed geholpen door Helen Riecker. Vanaf het eerste telefoontje tot het officieel tekenen van mijn contract.
Helen belde mij vaak om mij te vragen hoe alles ging en of ik vragen had. Dit gebeurde na mijn eerste sollicitatie gesprek en ook bij de tweede. Helen is erg vriendelijk en helpt graag met elke vraag. Toen ik aangaf een beetje zenuwachtig te zijn, werd ik gerustgesteld.
Nu een week voor mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baas, heeft Helen mij nog een keer gebeld om te vragen hoe het ging en of ik nog vragen had. Ook heb ik een kaartje in de brievenbus ontvangen om mij nog even succes te wensen en mij te feliciteren met mijn nieuwe baan.
Kortom ik raad WeMatch zeker aan. Heel vriendelijk en ze helpen super goed!’

'WeMatch found a wonderful job for me at a great company.'
Igor Belositski: 'I am very grateful to Cindy, she helped me very wel! WeMatch found a wonderful job for me at a great company. My experience is therefore very positive!'

Zoek je een nieuwe baan?
Bekijk op de webiste wematch.nu/alle-vacatures of we wellicht een mooie rol voor je open hebben staan.
Mocht dat niet het geval zijn, maak dan zeker even een Job Search Agent aan via de website. Je ontvangt dan de passende vacatures zo in je mail.

Op zoek naar nieuwe medewerkers?
Eerlijk is eerlijk, vacatures zie je het liefst zo snel mogelijk kwalitatief ingevuld. Laat ons weten wat je zoekt zodat wij je kunnen helpen de best passende werknemer zo snel mogelijk te vinden.
Ga naar de vacature aanmeldpagina en meld je vacature aan.

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

WeMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.